Værktøj

Værktøj

Værktøjer

Værktøj er tilgængelige på denne side. Det er muligt for dig at finde en masse gode værktøjer som kan bruges i hverdagen, når det omhandler de forskellige cryptocurrencies.

ViaBTC

ViaBTC er et værktøj, hvor du har mulighed for at betale et gebyr, hvis du har en Bitcoin transaktion som ikke bliver accepteret også kaldet “non confirmed” og som måske tager alt for længe om at blive accepteret. Så ved at bruge ViaBTC gør de at din transaktion bliver gennemført på blockchain.

BlockTrail

Blocktrail er et sted hvor du har mulighed for at tjekke de forskellige Bitcoin adresser, samt se om din transaktion er blevet godkendt af netværket eller ej. Du kan både søge via txtid eller BTC adresser. Der er mange andre sider der også kan dette. Men BlockTrail er et lækkert interface, og det er nemt og overskueligt. Udover at kunne bruge stedet til disse, kan du også bruge det som en wallet. Blocktrail er ejet af Bitmain som også producerer Bitcoin/Litecoin mining udstyr.

 

Kurs omregner

Der er rigtig mange forskellige kursomregner for Bitcoin -> DKK. Ved at der er så mange kan det nemt blive uoverskueligt at vide hvilke man skal bruge og hvilke man egentlig føler som er mest nøjagtigt.  Det gode ved at der er så mange forskellige, betyder at du som forbruger selv har mulighed for at vælge hvilken omregner du har lyst til at bruge så frem at du skal sælge dine Bitcoins. Vi har dog lavet en liste over de forskellige.

Preev

CoinDesk

Gdax

Bitstamp

BitcoinWisedom

Exchanges

Exchanges er det sted hvor du har mulighed for at købe og sælge Bitcoins til direkte Fiat eller blot købe andre kryptovalutaer. Vi har valgt at samle en liste over de exchanges vi føler er de bedste at bruge.

Poloniex

Bittrex

Coinbase

Kraken

Bitfinex

Portfolio

Her har vi valgt nogle af de Online tjenester der går det muligt for dig at holde dig opdateret I reel tid på hvordan dine investering går. Vi har valgt at lave en liste over de Apps & Hjemmesider som er rigtig gode til dette.

Coinventory

Coinventory er en hjemmeside hvor du har mulighed for at indsætte de beløb du har valgt at købe feks Bitcoins til, hvor den så vil regne ud om du har tabt eller tjent. Dette opdateres hele tiden.
Værktøjer

Coincap

Coincap er en mobil app, hvor du har mulighed for at lave din egen portfolio så du kan se hvor meget de forskellige kryptovalutaer er værd eller blot se hvor meget din investering er værd. Du har også mulighed for at lave alarmer, hvis de forskellige coins rammer et bestemt antal værdi. Dette er rigtig solidt og kan give dig et hurtigt overblik over din egen økonomi.

Værktøjer

Blockfolio

Blockfolio er en mobilapp, hvor du har mulighed for at lave egne portfolio over dine investeringer, så du nemt og overskueligt kan se hvor meget du har tjent eller tabt. Lidt ligesom Coincap. Dette er også en ret solid app.

Værktøjer

Tradingview

Tradingview er et sted hvor du har mulighed for at lave diverse analyser på de forskellige coins. Det kan være Bitcoin, eller en helt andet. Tradingview er et godt redskab for at få en større forståelse i hvorfor markedet reagere som det gør. Det er derfor en god idé at lære hvordan man bruger dette redskab. Det er aldrig for sent at lære hvordan man laver teknisk analyse, eller noget helt andet. Det kan sagtens betale sig at oprette sig, og købe medlemskab, da du så har mulighed for at bruge deres redskab fuldt ud. Udover at du selv kan lave dine analyser, så har du også mulighed for at søge efter andre som har udgivet deres version af hvordan de tror markedet vil reagere.

Værktøjer

Du har også mulighed for at læse om de forskellige coins, tag som et eksempel Litecoin: http://blog.btcinvestering.dk/litecoin/