Tron, det decentrale internet projekt på 3 milliarder dollar, kan være gået i dag, men dets fulde “uafhængighed” fra Ethereum blockchain er endnu ikke færdig.

Selvom mandag var beregnet til at fungere som en “Independence Day” -fejring, der markerede både den officielle lancering af sin main net og afslutningen af ​​sin afgang fra sin tidligere vært, ethereum, har projektet kun opnået den førstnævnte.

Mere præcist sagde stifter Justin Sun under en live stream, at Tron stadig er ved at migrere de sidste af sine brugers TRX tokens fra ethereum til sin mainnet.

Som tidligere rapporteret startede Tron sin token swap sidste uge, hvilket indikerede på det tidspunkt, at swap’en ville være komplet med “Independence Day”, så tokenindehavere kunne bruge deres TRX til at stemme for 27 blokvaliderende tirsdag .

Læs også  People Bank of China Imod udenlandske icos

Dobbelte “superrepræsentanter” konkurrerer disse validatorer for at producere blokke som led i projektets delegerede proof-of-stake-system (DPoS). Dog har Sun nu foreslået, at den oprindelige tidslinje ikke længere er realistisk.

“Vi forventer at afslutte alle bytte-token bytte og migrationen i de næste par dage,” sagde Sun.

Han tilføjede, at Tron allerede “har tjent” en tredjedel af de udvekslinger, der understøtter swappen, og at brugerne ved afslutningen af ​​de resterende to tredjedele vil kunne trække deres tokens fra børserne.

Skubbe fremad

Ikke desto mindre sagde Sun, at Tron agter at fortsætte med sit superrepræsentative valg i morgen, selvom han foreslog at det kunne strække sig i flere dage.

Læs også  Beyond Global Trade ICO

“Sandsynligvis vil denne valgperiode gå fem dage eller noget, fordi mange [tokenindehavere] har brug for tid til at få deres mainnet-tokens,” sagde han under livestrømmen. Hver superrepræsentant skal få 100 millioner stemmer eller mere til at blive valgt, og hver TRX-token udgør en stemme.

Mens Suns erklæring tyder på, at nogle brugere bliver nødt til at vente med at stemme, siger projektrepræsentanter i løbet af livestrømmen, at tokenindehavere kan gennemføre og observere stemme- og valgprocesserne via Tron Scan-funktionen.

Portalen – som sporer information om blokke, transaktioner, noder og andre komponenter i blockchain – afslører, at Tron har produceret mere end 10.000 transaktions blokke på sit netværk indtil nu og kan prale af næsten 400 noder. Disse oplysninger blev også bekræftet af Sun ved afslutningen af ​​livestrømmen.

Læs også  Stratis i modvind efter ICO platform udgivelse

Ifølge Tron vil valgets afslutning markere starten på samfunds styring over blockchain, som det kalder “den ultimative fase af en uafhængig Tron.”

Følg os, og giv os et like
20