Chris Lee, den tidligere administrerende direktør i Hong Kong-baserede kryptoudveksling OKEx; har meddelt, at han er med i rivaliserende platform Huobi som vicepræsident for global forretningsudvikling.

Ifølge en meddelelse fra Singapore-baserede Huobi mandag vil Lee lede koncernens globale fusions- og overtagelses strategi og overvåge international udvikling, da udvekslingen går mod global ekspansion.

“Jeg er tror stort på blockchain teknologi og ser udvekslinger som hjerte af industrien,” Lee sagde i meddelelsen.

Den nye udnævnelse kommer kun en uge efter, at Lee meddelte sin opsigelse fra OKExWeChat – en afgang, der kom efter blot måneder som platformens administrerende direktør.

Ifølge hans meddelelse havde Lee været hos OKEx’s moderselskab OKCoin siden 2015. Han blev udnævnt til administrerende direktør for OKEx efter sin forgænger, OKCoin-grundlæggeren Star Xu, satte sin rolle i rollen i februar.


I en offentlig notat om WeChat foreslog Lee, at OKCoin har oplevet en bemærkelsesværdig omsætnings hastighed for ledende medarbejdere i de seneste år.

“For min tidligere arbejdsgiver har jeg gjort alt, hvad jeg kunne … Den første generation af OKCoins internationale og ledelses team har forladt. Hvor mange af anden generation er der stadig? Og hvor mange CTO’er der er gået i de sidste tre til fire år ?”

Lee’s opsigelse kommer også snart efter OKEx står over for beskyldninger fra investorer om, at det manipulerede bitcoin futures trading på platformen.

Som tidligere rapporteret af CoinDesk rullede OKEx tilbage futures-transaktioner den 30. marts efter det, den kaldte en “uregelmæssig” salg, senere afslå beskyldninger om, at det “udløste tvanglikvideringer af konti ved at manipulere priserne.”

“Vi har ikke grund til, og har aldrig og vil ikke manipulere priserne på noget af vores marked,” sagde den på det tidspunkt.Læs også  Bitcoin's optur, er Altcoin's nedtur


Følg os, og giv os et like
20