Forslag om, at koden for Tether’s dollar-pegged cryptocurrency USDT kan indeholde en fejl, der kan udnyttes for at tillade dobbelt udgifter synes at være falske.

Ifølge de seneste udtalelser fra både blockchain-sikkerhedsfirmaet Slow Mist, firmaet, der lavede den oprindelige påstand, og Tether, starten der leverer software til Tether er problemet faktisk ned til en udvekslingsintegrationsfejl.

På torsdag syntes Slow Mist at hævde i et WeChat-indlæg, at når en børs gennemfører en transaktion med USDT, skal udvekslingen kontrollere, at transaktionsoplysningerne er “sande”, da der ellers kan opstå dobbeltfordeling.

Virksomheden foreslog endvidere, at problemet var blevet brugt i et angreb på en navngivet kryptoudveksling, og i et indlæg på Twitter inkluderede en side med transaktionsdata med nogle af detaljerne sløret ud.

Påstandene, hvis de var rigtige, var potentielt effektive, da USDT-symbolet især bruges til at erstatte US-dollar, der fungerer som fuldmægtig til hurtigt at skifte midler omkring børser frem for at vente på bankoverførsler fra banker. I en erklæring understregede en talsmand for Tether imidlertid, at spørgsmålet ikke var en del af USDT-protokollen.

“Det skyldtes snarere en defekt integration af Tether på udvekslingsniveauet. Selv om vi ikke kan udøve meget kontrol over, hvordan udvekslinger gennemfører integrationsprocessen, har vi givet integrationsvejledninger i dette tilfælde for at hjælpe med at løse problemet og vil fortsætte at bistå andre udvekslinger i deres USDT-integrationsprocesser. “

Nu har Slow Mist også præciseret, at problemet faktisk ligger i, hvordan udvekslinger integrerer USDT-protokollen for transaktioner, og ikke med selve protokollen. I en erklæring sagde selskabet: “Der var ingen Tether sårbarhed [selv], men lidt dårlig håndtering af indgående transaktioner. Vi har opdateret Twitter for at forklare dette problem.

Vi beklager, at den tidligere beskrivelse ikke udtrykkeligt tyder på .” Selvom det tilsyneladende ikke er et Tether-problem, kan udviklingen øge industriens nervøsitet omkring firmaet, der har været genstand for kontroverser sammen med Bitfinex, den kryptovalutaudveksling, som den er tæt forbundet med.

Kritikere har påstået, at Tether’s USDT-token, på trods af sine påstande, ikke er fuldt understøttet af en forsyning af amerikanske dollars og i stedet har været brugt til at manipulere kryptovaluta markedet

Bare i sidste uge udgav Tether en rapport, der attesterede sine amerikanske dollarreserver som bevis for, at symbolet er fuldt understøttet. Som CoinDesk fremhævede, falder rapporten dog ikke i betjening som en efterårs revision af Tethers økonomi og kommer måneder efter, at selskabets forhold til revisions firmaet Friedman var afsluttet.

Efter Slow Mist’s originale indlæg skabte udbredte bekymringer over sikkerhed, bekræftede flere udvekslinger, herunder OKEx og ZB.com, at de ikke var upåvirket af problemet.

LBank annoncerede det “gennemført en nødsituations teknisk undersøgelse”, der fandt ud af, at det ikke var sårbart. Men udvekslingen udtalte, at “vi kan ikke garantere sikkerheden for de andre handels platforme og USDT som helhed, så vi besluttede at lukke USDT-genopladningen midlertidigt.”

Følg os, og giv os et like
20