En sydkoreansk stats-finansieret organisation har indgivet en blockchain-relateret patentansøgning til US Patent and Trademark Office (USPTO), offentlige dokumenter viser.

Ansøgningen, som blev indsendt af Electronics and Telecommunications Research Institute (ETRI) den 10. januar i år, beskriver et blockchain-drevet system til styring af data, der tilhører offentlige organisationer.

Mere specifikt vil systemet, der drives af en række servere, registrere en finansiel transaktions historik for en offentlig organisation på en blockchain. For at øge systemets pålidelig hed introduceres også en tredjepartserver til strukturen som den gør “en matematisk operation.

“Kernen i konceptet er et forsøg på at øge gennemsigtigheden omkring information knyttet til offentlige organisationer.

Som ansøgningen forklarer:

En indkomsthistorie eller en udgiftshistorie for de offentlige organisationer, der håndhæver det nationale budget og nonprofitorganisationer, der opkræver donationer, skal gennemsigtigt forvaltes. Men selv om der er mange muligheder for, at serveren kan blive angrebet eller manipuleret / manipuleret internt, er det svært for almindelige borgere eller donorer at kende offentlige organisationers indkomsthistorie og udgifter.

Ved siden af ​​US patentet indgav ETRI en tilsvarende ansøgning til Office of Intellectual Property Office i januar 2017.

Læs også  Bitcoin - Miljødræberen

Ansøgningen er et bemærkelsesværdigt eksempel på en stats finansieret organisation, der flytter for at opnå patentrettigheder omkring en anvendelse af blockchain.

Følg os, og giv os et like
20