Stratis (STRAT)

Stratis (STRAT)

Stratis (STRAT)

Stratis (STRAT) er en platfrom hvor man har mulighed for at udvikle dAPPS. I forhold til Bitcoin, så er Stratis Proof-Of-Stake. Proof-Of-Stake konceptet består af at man ikke skal ud og investere mange penge i udstyr der udvikler Stratis. Dog er det stadig svært bare at få Stratis. I det at det er Proof-of-Stake, så den eneste måde at få genereret Stratis, er ved at sætte sine Stratis til Staking. På denne måde at du med til at sikre at netværket kører, og at det fungere. den bedste måde at genere Stratis på vil være når Masternode bliver færdigt.

Du har mulighed for at læse mere om Proof-of-stake her

Udover at man har mulighed for at udvikle application osv, så er Stratis igang med at lave en Breeze wallet & anonymitet af bitcoin transaktioner.

Stratis (STRAT)

Stratis bruger selv en lignende der beskriver det meget godt på deres hjemmeside:

Fra Fintech til Internet of Value og nye teknologier kan vores C # og .Net udvikling, implementering og rådgivningsevner hjælpe med at streamline og accelerere din blockchain projektudviklingsproces.

Deres platform er lavet til udvikling til virksomheder. nStratis er en enkel og end-to-end løsning der bruger sprogende C# og .Net til blockchain applikationer. Dette tager udgangspunkter i løsninger, der er skrødersyet til virksomhedens behov, alt fra specifikke til generelle behov. De har en meget konkurrencedygtig pris, hvor de sørger for at tage udgangspunkt i de nyeste gennembrud i Bitcoin netværkets hastighed, som er skalerbart og tilpasset. De kombinerer altså sikkerhed og stabilitet.

$STRAT er det brændstof, der styrer og sikrer Stratis blockchainen. Den er vant til at betale pr. transaktion og bliver brugt som valuta til værdioverførsel i blandt brugere på stratis markedspladsen. $ STRAT er et digitalt kryptografisk token, der frit omsættes på åbne børser som en af ​​de bedste cryptocurrencies hvis man tager udgangspunkt i markedskapacitet. Stratis blockchain er baseret på Bitcoin-konsensusalgoritmen, der gør det til en af ​​de mest pålidelige og sikre kryptografiske tokens i dag.

Hvad er Breeze Wallet?

Stratis Breeze wallet er en wallet hvor du har mulighed for at veksle BTC -> Stratis. Dette kan fungere som et decentraliseret markedets plads. Men formålet ved dette er også at gøre Bitcoin transaktioner anonyme, ved at Tumble de bitcoins man sender. For at få en forståelse af Tumbling, så kan der læses mere om det her.

Hvad er en Masternode?

En Masternode er computere der bruger Stratis wallet, til at verificere betalinger og transaktioner på blockchainen. Da det er Proof-Of-Stake Så skal der såkaldte nodes til at dette kan ske. Hvor en Masternode er en af de lidt mere vigtige spillere på banen.

Læs også omkring Ethereum på dette link:

http://blog.btcinvestering.dk/ethereum/