Stratis er begejstret for at annoncere, at vi nu er en certificeret Microsoft-partner. Deres mission er at få C# blockchain teknologier foran virksomhedskunder, og de glæder os til at udnytte de markedsførings- og udviklingsressourcer, Microsoft leverer til sine certificerede partnere. Azure Marketplace giver app- og tjenesteudbydere adgang til 120.000 erhvervskunder og 800.000 økosystempartnere i 190 lande. Microsoft hjælper aktivt med at guide kunderne til deres partnere, og partnere får ressourcer, som giver dem mulighed for at øge deres produkts eksponering på Microsofts Go-To-Market Services.

Med over 1 million aktive brugere genererer markedspladsen over 100.000 ledere til partnere hver måned – Microsoft ISV Program

Dette partnerskab kommer på en kritisk og også spændende tid for Stratis; de tjenester, der udgør kernen Stratis Platform, herunder smarte kontrakter, sidechains og den virksomheds orienterede Stratis DLT, vil blive frigivet i de kommende måneder. Stratis Group Ltd. er det første blockchain-selskab med deres egen cryptocurrency til at samarbejde med Microsoft på denne måde, og dette partnerskab hjælper os med at få det bedste ud af vores unikke position inden for Microsofts software-miljø. De tænker også på dette trin som det første skridt i at forbedre vores eksisterende forhold til Microsoft, og de tilstræber sig for at blive Gold Partner i den nærmeste fremtid!

Dette partnerskab får mig meget spændt. Jeg glæder mig til at samarbejde med Microsofts Go-To-Market-team og yderligere udnytte Azure-teknologistakken med Stratis Platform. – Chris Trew

Akkrediteringen er et tegn på forholdet, som Stratis har med .NET Framework, en softwareramme udviklet af Microsoft. Stratis er den første og eneste cryptocurrency med fulde noder bygget fra bunden i C # hvilket betyder at applikationer bygget ved hjælp af Stratis Platformen er en del af .NET økosystemet. Dette partnerskab er et naturligt næste skridt for Stratis.

Læs også  Bitcoin modtagelsen er stor i Afrika

Hvordan det kommer til at påvirke prisen for en Stratis, vides ikke med sikkerhed. Men alligevel så den en stigning på 23% efterfølgende.

Følg os, og giv os et like
20