Stratis: ICO Platform release

Stratis: ICO Platform release. Dette vil ske imorgen d. 9 maj, hvor det nu er muligt at lave Initial Coin Offerings på deres platform. Dette kan give stratis en utrolig vækst og derfor ser vi stratis som en god mulighed for at købe ind netop i idag.

Stratis: ICO Platform release

Følges stratis på twitter, er det muligt at få informationer omkring diverse updates og tilføjelser til deres platform. Skulle det ske at der er opstået større til lyst til at læse omking stratis, så er det muligt at finde de fleste af deres releases og nyheder ved dette link:
https://coinmarketcal.com/?form%5Bdate_range%5D=08%2F05%2F2018+-+01%2F09%2F2021&form%5Bcoin%5D%5B%5D=Stratis+%28STRAT%29&form%5Bsort_by%5D=&form%5Bsubmit%5D= 

På nuværende tidspunkt bevæger stratis sig godt i forhold til RSI, sammtidig med den opretholder en vækst på trods et tilbagefald i cryptocurrencies de sidste par dage. Dette ændrer sig imorgen, så det vil være en god mulighed for at købe en del.

Læs også  Kaspersky Labs, 10 Millioner stjålet

Forneden vil i se bevægelsen hos stratis og indikatorer. Den røde linje er sjældent brudt og det er et sundhedstegn, derudover hvis den skulle falde under, så rejser den sig igen og finder tilbage. Stratis er i øjeblikket en rigtig god investering.

Stratis: ICO Platform release

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også: http://blog.btcinvestering.dk/2018/05/04/bitcoin-bullish-tilgang/

 

Følg os, og giv os et like
20