Stratis i modvind efter ICO platform udgivelse

Stratis i modvind efter ICO platform udgivelse. Det er ikke altid, at det går efter planen, eller blot hvad mange havde håbet på. Den 9. maj, lancerede stratis deres ICO platform, hvilket eftersigende skulle gøre det nemmere for alle der har lyst til at afholde en ICO.

Stratis startede egentligt godt ud,  men desværre var markedet imod dem fra start. Bitcoin begyndte at falde, og det trak desværre stratis med ned i faldet og det der skulle være et muligt gennembrud blev skudt ned. Det bliver dog spændende at se om stratis kan vende tilbage og ramme sine tidligere højde, eller om det blot bliver ved med at være en døgnflue.

Læs også  SEC's Clayton"Kom og se os" hvis du vil lave en ICO

Stratis i modvind efter ICO platform udgivelse

Da platformen blev lanceret, var der en masse hype og en masse glæde. Det havde taget dem rigtig lang tid, men endelig var den her. Efterfølgende har det vist sig at gå hårdt udover dens værdi. I billedet ovenover, kan i se hvordan stratis er i frit fald og ikke har tænkt sig at stoppe i den nærmeste fremtid.

Det er dog vigtigt man lægger mærke til RSI. Med en RSI på 4 timers chart på 23,8, vises at den er godt og grundigt oversolgt. Dette kan give et lille bounce tilbage, men hvor vidt den kan komme tilbage vides ikke. Det er ikke helt slut, stratis har stadig et par lanceringer oppe i ærmet. De lancerer Smart contracts D.16 maj.

Læs også  People Bank of China Imod udenlandske icos

Her er spørgsmålet: Har de mulighed for at vende skuden og vil Bitcoin stadigvæk være imod altcoin markedet.

 

Følg os, og giv os et like
20