Stellar (XLM)

Stellar (XLM)

Stellar (XLM)

Stellar (XLM) er en platform, der forbinder banker, betalings systemer og mennesker. Hvis du bruger stellar, har du mulighed for at flytte penge hurtigt, pålideligt og næsten uden omkostninger. Hvem kan ikke lide netop den del?

Hvad er Lumens

Lumens er det oprindelige asset i Stellar-nettet.

Helt nøjagtigt betyder det, at lumen er indbygget i netværket. En asset er, hvordan netværket refererer til et whitepaper, der er gemt på ledgeren.

Et lumen er en enhed af digital valuta, præcis ligesom en bitcoin.

Selvom du ikke kan holde en “Lumen” i din hånd, så er de afgørende for Stellar-netværket.  De bidrager med evnen til at flytte penge rundt om i verden og at foretage transaktioner mellem forskellige valutaer hurtigt og sikkert.

Stellar Lumens - Flyt penge over grænserne hurtigt

Hvordan startede Lumens

I 2014 lancerede Stellar-netværket med 100 milliarder stellar, det oprindelige navn på netværkets indbyggede asset.

I 2015, med lanceringen af ​​det opgraderede netværk, ændrede de navnet på det oprindelige asset fra Stellar til lumen for at skelne det fra 1) Stellar-nettet selv og 2) Stellar.org, som er non-profit organisationen, der bidrager til udvikling af netværket.

Hvorfor har Stellar netværket brug for en asset?

Stellar-netværket tilbyder alle de innovative funktioner i en fælles offentlig ledger på en distribueret database, ofte kaldet blockchain-teknologi. Stellarnettets indbyggede valuta, lumen, tjener to formål:

  1. Hver transaktion har et mindre gebyr-0.00001 lumen-associeret med det. Dette gebyr forhindrer brugere med ondsindede hensigter at oversvømme netværket (ellers kendt som et DoS-angreb). Lumens arbejder som et sikkerheds mærke, og formindskende DoS-angreb, der forsøger at generere store mængder transaktioner eller forbruge store mængder plads i ledgeren.
  2. Lumens letter behandlingstiden af handler mellem flere forskellige valutaer.  Med andre ord fungerer det som en bro mellem valutaer. Denne funktion er mulig, når der er et flydende marked mellem lumen og hver enkelt valuta.

Hvad er XLM?

XLM er kendetegnet for lumen. De fleste valutaer har 3-koder (USD, EUR, AUD, BTC) som en international standard.