SEC vil ikke bukke, når det kommer til, hvordan de regulerer token-salg, bemærkede agenturets formand onsdag.

I forbindelse med CNBC udtalte Jay Clayton, at salget af sikkerheds lignende tokens skal følge loven.

“Hvis du har en ICO eller en aktie, og du vil sælge det i et privat salg, skal du følge reglerne for privat salg. Hvis du vil gøre en IPO med et token, så kom og se os.” SEC ville være “glad for at hjælpe dig med at gøre det offentligt t”, tilføjede han.

I interviewet forsøgte Clayton at præcisere de typer af egenskaber, som agenturet ville søge efter, når det skulle fastslås, om et blockchain-baseret token udgør en sikkerhed.

Læs også  Huobi Pro lancerer nyt Crypto Market Index

“Et token, et digitalt aktiv, hvor jeg giver dig mine penge, og du går ud og gør en venture, og i modsætning til at give dig mine penge siger jeg ‘du kan få et afkast’, det er en sikkerhed, og vi regulerer det” han fortalte CNBCs Bob Pisani. “Vi regulerer udbuddet af denne sikkerhed og regulerer handel med denne sikkerhed.”

Og når du bliver spurgt, om agenturet ville komme ud med en klarere erklæring om sagen, svarede Clayton: “Bob, jeg håber jeg lige gjorde det.”

Ifølge et udskrift offentliggjort af CNBC, afviste Clayton at sige, om tokens som ether eller XRP udgør værdipapirer, som nogle har hævdet.

Læs også  ICE på vej med en Bitcoin handels platform siger report fra The New York Times

SEC sagde i sidste sommer, at “US Federal Securities Law kan anvende” til ICO’er, at det ville regulere “forskellige aktiviteter, herunder distribueret ledger teknologi, afhængigt af de særlige fakta og omstændigheder uden hensyntagen til den form for organisation eller teknologi, der anvendes til at gennemføre en bestemt tilbud eller salg. ” T

Claytons kommentarer følger udnævnelsen af ​​Valerie Szczepanik som agenturets pointperson på token salg og cryptocurrency spørgsmål. Szczepanik førte tidligere SEC’s distribuerede hovedgruppe.

Følg os, og giv os et like
20