Ripple (XRP)

Ripple

Ripple (XRP)

Ripple (XRP) er verdens eneste blockchain løsning til virksomheder, når det kommer til globale betalinger.

Ripple er i øjeblikket de eneste som forbinder betalingsudbydere, digitale asset exchanges, virksomheder og banker. Dette gøres via. RippleNet og det sørger for at give en friktionsløs oplevelse. Specielt når det kommer til at sende penge globalt.

Introduktion

Fordele ved Ripple

  • Tilgængeligheden: Forbindelse over flere forskellige betalingsnetværker.
  • Hastighed: Øjeblikkelig og ingen forsinkelser.
  • Sikkerhed: Konstant overvågning over hvilke midler du har.
  • Pris: Det koster stort set intet at køre rundt.

Ripple betegner dem selv som bedre end nogen anden blockchain

Som sagt er Ripple et realtime afviklingssystem. Pengeoverførsel og valutaudvekslinger bliver skabt af selskabet Ripple. Det er også kendt som Ripple Transaction Protocol (RTXP). I kender den sikkert som Ripple-protokollen.

Ripple er bygget på en distribueret open source protokol, forkortet til (XRP). Ripple blev udgivet i 2012 og Ripples Motto vil være noget lignende: “Øjeblikkelig, sikker og næsten gratis at lave transaktioner med”.

Den understøtter tokens, der også repræsenterer normale valutaer som vi kender dem idag. Dette gælder også guld eller noget andet der har en reel værdi. Ripple er en offentlig database, som man tit kan betegne som en stor regnskabsbog. Den er altså ikke decentraliseret som fx Litecoin.

Ripple er i øjeblikket anvendt at firmaer som MUFG og AmericanExpress. Rpple stiger i graderne og er blevet vedtaget af banker og flere store betalingsnet til deres infrastruktur. Fra bankernes perspektiv, er dette den ideelle cryptocurrency.

Ripple

Et globalet netværk i udvikling

Betalingsleverandører, banker og exchanges leverer likviditet til betalinger i RippleNet(værket). Dette skaber nye og flere konkurrencedygtige betalingstjenester til deres kunder.

Her er et kort indblik i hvilke kunder Ripple har:

RippleRipple

Det vil også være muligt at læse omkring flere forskellige cryptocurrencies på denne side. Vi har blandt andet guides omkring Litecoin, Ethereum og Stratis.

Følg linket forneden for at læse om Stratis:

Stratis (STRAT)