Registrerings perioden for hvilken en opstart hævder at være den største airdrop nogensinde vil komme til afslutning på fredag.

“Decentralized cloud” -firmaet Dfinity annoncerede sine token-distributions planer i sidste uge og afslørede i en erklæring om, at den vil give væk fra sine hundrede tusinder af medlemmer af Fællesskabet 35 millioner schweiziske francs (ca. $ 35 millioner) værd af sine DFN-tokens. Virksomheden, der påstår at være en “blockchain computer med ubegrænset kapacitet”, vil lancere sit netværk senere i år med det formål at sætte et krav på det allerede konkurrencedygtige marked for aspirerende blockchain cloud computing-tjenester.

Backed af den store teknologiske investor Andreessen Horowitz og krypto hedgefondet Polychain Capital er Dfinity også ved at gennemføre et privat salg af sin kommende kryptokurrency, hvis konklusioner selskabet siger vil skubbe sin samlede finansiering til næsten $ 200 millioner.

Læs også  Crypto-handel og ICOs er igen tilladt i Sydkorea

På samme måde har Dfinity i modsætning til andre virksomheder i rummet skævgjort tokenfordeling via en ICO til fordel for, hvad der kunne kaldes en “kompatibel airdrop”.

I praksis betyder dette, at medlemmer af Dfinity-fællesskabet skal gennemgå og videregive en know-your-customer (KYC) og anti-money laundering (AML) verifikationsproces, der er lettet af AngelList spinoff CoinList, før de kan drage fordel af den massive token giveaway. 8. juni er fristen for gennemførelse af processen.

Dfinity community medlemmer, der er i stand til at deltage hver stand til at vinde mellem $ 500 til $ 2.500 værd tokens, og dem, der har fulgt projekternes forskellige samfundskanaler længst vil modtage deres tokens først.

Læs også  Kaspersky Labs, 10 Millioner stjålet

I modsætning til andre nascent blockchain-projekter har Dfinity ikke gennemført fundraising på ethereum blockchain, hvilket betyder, at det ikke har solgt ERC-20 tokens som “placeholders”, før det lancerer sin teknologi fuldt ud. Som sådan skal KYC / AML-verificerede medlemmer af Fællesskabet vente på netværksaktivering for at modtage deres tokens.

Dfinity forventer at lancere sin blockchain i 4. Kvartal.

Følg os, og giv os et like
20