Decentraliseret startsted Origin Protocol søger at udvide publikum og øge mere kapital gennem et kompatibelt token-salg.

Annonceres mandag i en pressemeddelelse, har Origin sat et mål på 6,6 millioner dollars for udbuddet, med SEC-registreret CoinList Capital, der fungerer som udsetdelsesplatform og rådgiver for investorer. Oprindelse co-grundlægger Josh Fraser sagde, at vigtigere end pengene, vil være muligheden for at vokse sit netværk med påtegning fra CoinList, en AngelList spin-off.

I opstarten ønsker de “så mange som muligt at deltage som muligt”,

Fraser fortsatte:

“Der er så mange scammy projekter derude, så alt hvad du kan gøre for at sætte dig selv fra hinanden er [stor] … Vi er meget spændte på en chance for at arbejde med CoinList og for at være modtageren af ​​et meget forventet salg. du ser i vores telegram, du ser folk spørger hver eneste dag at være en del. “

Når det er sagt, vil kun akkrediterende investorer i øjeblikket kunne købe til Origin on CoinList’s platform. Medstifteren forklarede, at “mens ikke alle kan deltage endnu, går det en lang vej at lade flere mennesker deltage.”

Læs også  Stratis i modvind efter ICO platform udgivelse
Oprindelsen vil bruges sådan:

Oprindelse vil bruge midlerne til yderligere at kvæle dens blockchain. Og mens det ikke er i akut behov for nye midler – der allerede har opkrævet 28 mio. USD i et SAFT-salg og 3 mio. USD i en tidligere venturekapitalrunde – vil opsætningen fortsat gøre brug af salgs provenuet, ifølge Fraser.

“Vi vil fortsætte med at bygge som vi sagde, vi skal gøre, og vi er på planlægning for at starte [i tredje kvartal] som vi sagde, at vi ville,” sagde han.

Fraser bemærkede, at det grundlæggende spørgsmål, virksomheden spørger, er, om open source-protokoller kunne erstatte “ikke en, ikke to, men dusinvis af store virksomheder.”

Læs også  Beyond Global Trade ICO

“Vi skaber en platform til deling af markedspladser i økonomitypen … ser på, hvordan du kan opbygge decentraliseret uber, decentraliseret AirBNB – disse markedspladser, hvor vi kan bruge et blockchain til at skabe peer-to-peer-markedspladser i stedet for at bruge gigantiske virksomheder og monopoler ,” han sagde.

 

Følg os, og giv os et like
20