Decentraliseret startsted Origin Protocol søger at udvide publikum og øge mere kapital gennem et kompatibelt token-salg.

Annonceres mandag i en pressemeddelelse, har Origin sat et mål på 6,6 millioner dollars for udbuddet, med SEC-registreret CoinList Capital, der fungerer som udsetdelsesplatform og rådgiver for investorer. Oprindelse co-grundlægger Josh Fraser sagde, at vigtigere end pengene, vil være muligheden for at vokse sit netværk med påtegning fra CoinList, en AngelList spin-off.

I opstarten ønsker de “så mange som muligt at deltage som muligt”,

Fraser fortsatte:

“Der er så mange scammy projekter derude, så alt hvad du kan gøre for at sætte dig selv fra hinanden er [stor] … Vi er meget spændte på en chance for at arbejde med CoinList og for at være modtageren af ​​et meget forventet salg. du ser i vores telegram, du ser folk spørger hver eneste dag at være en del. “

Når det er sagt, vil kun akkrediterende investorer i øjeblikket kunne købe til Origin on CoinList’s platform. Medstifteren forklarede, at “mens ikke alle kan deltage endnu, går det en lang vej at lade flere mennesker deltage.”

Læs også  People Bank of China Imod udenlandske icos
Oprindelsen vil bruges sådan:

Oprindelse vil bruge midlerne til yderligere at kvæle dens blockchain. Og mens det ikke er i akut behov for nye midler – der allerede har opkrævet 28 mio. USD i et SAFT-salg og 3 mio. USD i en tidligere venturekapitalrunde – vil opsætningen fortsat gøre brug af salgs provenuet, ifølge Fraser.

“Vi vil fortsætte med at bygge som vi sagde, vi skal gøre, og vi er på planlægning for at starte [i tredje kvartal] som vi sagde, at vi ville,” sagde han.

Fraser bemærkede, at det grundlæggende spørgsmål, virksomheden spørger, er, om open source-protokoller kunne erstatte “ikke en, ikke to, men dusinvis af store virksomheder.”

Læs også  Stratis: ICO Platform release

“Vi skaber en platform til deling af markedspladser i økonomitypen … ser på, hvordan du kan opbygge decentraliseret uber, decentraliseret AirBNB – disse markedspladser, hvor vi kan bruge et blockchain til at skabe peer-to-peer-markedspladser i stedet for at bruge gigantiske virksomheder og monopoler ,” han sagde.

 

Følg os, og giv os et like
20