Monero (XMR)

Monero (XMR)

 

 

 

 

 

 

Monero (XMR)

Monero (XMR) er sikker, privat og kan ikke spores. Med Monero er du sådan set din egen bank og du har selv kontrol over dine midler.

Din transaktioner og konti vil være gemt for alle undtagen dig selv.

Sikkerhed

Monero tager distribueret P2P netværk i brug, bedre kendt som peer-to-peer. Hver transaktion er kryptografisk sikret. Den individuelle konti har en 25-ords genereret kode som vises når den bliver oprettet og den skal skrives ned for at kunne genoprette kontoen. Bruger-filerne er krypteret med en generet kode for at sikre at de er ubrugbare hvis de bliver stjålet. 

Privat

Monero bruger et kryptografisk lydsystem der giver dig mulighed for at sende og modtage midler uden at dine transaktioner bliver tilgængelige på blockchain (Den distribuerede base af transaktioner). Dette sikrer at dine køb, kvitteringer og andre forsendelser forbliver private som standard.

Umuligt at spore

Ved at drage fordel af “ring signatures” (en speciel type af kryptografi), sørger Monero for at dine transaktioner er umulige at spore. Dette betyder at det er tvetydigt hvilke midler der er blevet brugt og dermed ekstrem usandsynligt at en transaktion kan blive koblet til en bestemt bruger. 

Det er altså en god idé at sætte sig ind i Monero, da det har en lovende baggrund og et godt team bag sig.
Vil man hurtigt i gang med at bruge Monero kan man bruge dette link: https://mymonero.com/#/

Vi håber dette hjalp lidt på forståelsen angående Monero og hvad de egentlig har at byde på.

Hvis det skulle findes interessant, kan du også læse omkring Stratis her: http://blog.btcinvestering.dk/stratis-strat/