Mange ICO’er kan være svindel, siger Hong Kong Securities Watchdog

 

Hong kong’s værdipapirregulator har taget en skeptisk tone på investeringer i forbindelse med indledende møntofficer (ICO’er).

I en tale på en investerings industri-funktion fredag ​​fortalte Julia Leung. Vicedirektør for Hong Kong Securities and Futures Commission (SFC) igen offentligheden om fundraising aktiviteter i forbindelse med teknologien.

“Selvom vi erkender, at innovative teknologier som blockchain har potentiale til at forbedre effektiviteten og den finansielle integration. Giver det ikke nogen ret til at gennemføre fundraising fra offentligheden i strid med værdipapirloven”, sagde Leung. Hun fremhævede endvidere bekymring for, at mange ICO-projekter. Muligvis ikke kan tilbyde teknologisk innovation og udgør risici for investorer, mens de er forklædt som blockchain-teknologi.

Yderligere komplicerede forhold er mange af disse fundraising (aktiviteter) tvivlsomme, om ikke ligefrem bedragerier. Udstederne undgår politiets eller værdipapirtilsynets kontrol på grund af deres grænseoverskridende karakter og den måde. Hvorpå krypto tilladelserne er struktureret til at falde uden for nogen regulatorens omkreds.

Kommentarerne kommer kun få uger efter, af det stoppede et ICO-projekt. Som det vurderede, var at tilbyde uregistrerede værdipapirer i Hong Kong. Tidligere har SFC bestilt flere udvekslinger til delistiske tokens afledt af ICO’er, som også blev betragtet af agenturet som værdipapirer.

Som led i sin indsats over teknologien bevæger SFC sig også for at uddanne offentligheden om de opfattede risici for investeringer. I januar lancerede SFC og et andet agentur en mediekampagne over byens undergrundssystem. I et forsøg på at dæmpe den voksende hype over ICO-investeringer.

I fredagens tale tilskrev Leung populariteten af ​​sådanne investeringer til en gamblingindstilling. Idet han sagde: “Mange tusindårige, der abonnerer på digitale tokens i ICO’er, forstår, at der ikke er nogen egenværdi i tokens, men det er satsning på den hurtige stigning i tokenværdien i det sekundære marked. “

Følg os, og giv os et like
20