Litecoin

Litecoin er en global decentraliseret valuta. Litecoin som også bruger symbolet  Ł, er en virtuel valuta. Derudover er det også en digital valuta og cryptocurrency. Den blev skabt i oktober 2011 af Charles Lee. Han er tidligere udvikler for google og var meget interesseret i sit arbejde omkring Bitcoin.

Hvis vi taler om overførsler og hvordan Litecoins kommer til, så er det baseret på en open source kryptografisk protokol. Denne protokol bliver ikke styret fra nogen central. Det er tyderligt der er inspiration fra Bitcoin, der er dog mindre men væsentlige forskellige på det tekniske forhold.

Introduktions video

Mining af Litecoins

Litecoin netværket er allerede fastlagt til at producere 84 millioner litecoins.

Læs også  Stratis slår tilbage!

Mining af Litecoins har bestemt sine fordele på nuværende tidspunkt. Mining af Litecoins, giver dig 25 stk. pr. blok, der hvert fjerde år vil blive halveret.

Hvorfor bruge den?

Litecoin har hurtige transaktion-og opbevarings-muligheder end mange andre store cryptocurrencies. Opbakningen til Litecoin er enorm og dette kan ses rundt omkring i verden. Med henblik på handlen, så har Litecoin vist at være meget effektiv og man ser det lidt som “Sølv”, hvor Bitcoin synes at være “Guld”.

Litecoins blockchain fungerer på den måde, at der vil være en hurtigere blok generering, hvorpå netværket kan sørge for at flere transaktioner vil blive fordelt. Den giver dig mulighed for at have flere transaktioner igang, således at du ikke skal vente på den tidligere transaktion.

Læs også  Domstolen slår forbud mod 40 bitcoin websteder i Rusland

Krypteringsmæssigt vil Litecoin sikre din wallet, således at du ikke har nogle problemer ved at have unødig adgang til din konto eller transaktioner. Der skal dog indtastes et password hver gang du bruger dine Litecions. På den måde, via. 2-Faktor Authentication, sikre du dig bedst mulighed imod folk der vil bryde ind i din wallet, samt hvis du skulle være udsat for virus på din enhed.

Litecoin Wallets

Litecoin kan med sikkerhed blive opbevaret i en wallet på din computer, tablet eller telefon. Her vil du kunne se hvilke styresystemer den passer til og dermed ikke kan gå galt i byen:

  • Windows
  • Mac OS X
  • Linux
  • Android
  • iOS
  • Blackberry
  • ElectrumLTC
  • LiteVault
  • LiteAddress
Læs også  Volume stiger på Exchanges!

Læs også: http://blog.btcinvestering.dk/ethereum/

Følg os, og giv os et like
20