Korrektioner

Du har sikkert selv tænkt tanken ‘Korrektioner’ på nuværende tidspunkt. Når det gælder penge, så er det absurd vigtigt at have ro i sindet når markedet brænder på.

De sidste par uger, har det hele været en stor skræmme kampagne. Vi kender til det med, at det gør ondt i pengepungen på nuværende tidspunkt. Lad os tage et kig på hvad det er, som egentlig får folk til at gå i panik.

Det er set mange gange før

i 2017, påvirkede hændelser som Kina blokerer for Initial Coin Offerings (ICO) også markedet. Dengang fik det også kursen til at falde markant, rygter blev spredt og derfor solgte mange mennesker ud på grund af dette, men er det i det hele taget nødvendigt. Hvorfor har Kina overhovedet den indflydelse, når de i forvejen ikke engang har adgang til vores netværker medmindre de bruger en VPN. Den almene borger i Kina har altså ikke adgang til denne del af markedet, derfor er det også vigtigt at have de rigtige briller på når man læser om disse ting.

Læs også  Sådan investerer du ansvarligt i bitcoin

Hvem er egentlig synderen?

Selvom kryptovalutaerne er i vækst, forsøger banker og lande stadig at kontrollere udviklingen. På nuværende tidspunkt, vil det kun kunne lade sig gøre for banker og lande at sidde på ca. 25% af de bitcoins som er tilbage. Resten er allerede eget af andre virksomheder eller private personer. Dette gør altså, at markedet ikke kan kontrolleres på samme måde, som vi tidligere har set med valutaer.

De mennesker som får os til at gå i panik, er i øjeblikket placeret i banker. Derudover er det banker eller lande, som er bange for deres egen fremtid. Derfor gør de alt hvad der står i deres magt for at fremprovokere disse hændelser. Det er derfor vigtigt, at man ikke lader sig påvirke. I stedet holder hovedet koldt i situationer, hvor mennesker som dem prøver at manipulere med markedet.

Læs også  Selvopkaldte Satoshi Nakamota udgiver bog

Mistillid og frygt

Er man bange for at misse den store gevinst, så er mange mennesker også bange for at tabe deres indskud. Markedet har i den grad været ramt af mistillid og frygt. Dette har ført til at rigtig mange mennesker hopper ud og endda med minus. Går vi tilbage i tiden, så har Bitcoin og de underliggende valutaer altid kommet tilbage. Dette er hvis man vægter den op imod den amerikanske dollar. Det er netop derfor, det er vigtigt at man sidder med is i maven situationer som disse.

Det vil med garanti ske igen og ikke kun indenfor kryptovalutaer. For hvem ved hvad der kommer til at ske i fremtiden. Dette er en god lektie til alle, det er nu i lære spillet at kende. hvordan markeder bliver manipuleret- og handlet med.

Læs også  Bitcoin spået til at ramme 7000$

Hvad er næste skridt

Næste skridt handler om at få styr på rastløsheden og gemme sine frustrationer og lægge dem til side.Det er ikke lige alle der er enige med Warren Buffett, men hans filosofi angående markedet holder også stik i denne situation

“The market is a device for transferring money from the impatient to the patient.” – Warren Buffett

Den kloge narrer den mindre kloge, dette gælder også når vi tænker på erfaring. Selv de mest erfarende på markedet, kan kun gispe om, hvad der kan ske i løbet af sådan en periode. I sidste ende har tålmodighed altid sejret og derfor er dette kun vejledende ord.

BTCInvestering

 

 

Følg os, og giv os et like
20