Efter en tre måneders lang undersøgelse finder den sydkoreanske regering ikke noget tegn på forseelse ved Bithumb Crypto Exchange, lokalmedia rapport 8. juni.

Bithumb er for tiden den største kryptovaluta-børs i Korea og den syvende største i verden efter handels volumen, ifølge data fra Coinmarketcap.

Ifølge rapporterne begyndte undersøgelsen af ​​udvekslingen den 10. januar og blev ledet af flere offentlige myndigheder, herunder National Tax Service (NTS), Financial Services Commission (FSC) og Korea Financial Intelligence Unit (KFIU).

Regeringen, som beskrev undersøgelsen så intens og omfattende, monterende en søgnings- og beslaglæggelsesoperation på udvekslingens hovedkvarter, idet der blev taget computerfiler, enheder og information til rådighed for at kunne foretage en fuldstændig revision af børsens forretninger.

Læs også  Streamr annoncerer Blockchain Partnership med Nokia

Mens regeringen ikke fandt nogen beviser for ulovlige aktiviteter, skatte unddragelse eller mistænkelige forretnings metoder, blev Bithumb beordret til at betale 30 mia. Vand (ca. 28 mio.

Bithumb blev målet for efterforskning efter en 171-faldig stigning i overskuddet i en 12-måneders periode. NTS søgte at sikre, at selskabet havde afregnet alle skatter og korrekt oplyst deres beholdninger, overskud og tab.

En talsmand for NTS sagde, at de havde “igangsat flere undersøgelser i Bithumb mellem 2014 og 2017, og i løbet af de sidste fire år har Bithumb løbende betalt alle de skatter, der pålægges selskabet uden nogen konflikt med NTS.”

Følg os, og giv os et like
20