CoinText.io, en blokchain startup udvikler en måde at udføre offline bitcoin cash transaktioner, lukket en $600.000 finansierings runde, meddelte firmaet fredag.

Leder af Texas-baserede Yeoman’s Capital, som tidligere har investeret i Fantom, OpenGarden og tZero, vil finansieringsrunden blive brugt til at udvikle en mobil tegnebog, der kan understøtte bitcoin cash transaktioner gennemført via sms’er uden at kræve internetadgang eller pung adresser, ifølge en pressemeddelelse. Opstartets CTO, Vin Armani, sagde venturekapitalfirmaet vil også yde anden form for støtte, herunder rådgivning og vejledning, da CoinText arbejder for at udvide sin platform.

Han sagde i en erklæring:

 “Vi er dedikeret til at gøre kryptovalutaer nem at bruge til det maksimale antal mennesker. Yeoman’s team giver værdifuld erfaring til vores mission om at levere nyttige værktøjer, der spredes bitcoin adoption langt og bredt.”

CoinText tilbyder i øjeblikket tjenester i otte lande, herunder USA, Canada, Storbritannien, Australien og Sydafrika.

Læs også  Stellar Lumens - Flyt penge over grænserne hurtigt

Opstart er et af et stigende antal virksomheder med fokus på øjeblikkelige kryptovaluta-transaktioner. Det går specielt sammen med andre startups i at forsøge at finde måder at gennemføre transaktioner på i områder uden internetadgang.

Som tidligereudviklede blockchain startup goTenna en mellemliggende enhed, som kan gøre det muligt for mobiltelefoner at foretage offline-transaktioner. I modsætning til CoinText gør goTenas løsning brug af et netværksnetværk – en digital infrastruktur, der giver brugerne adgang til internettet uden Wi-Fi eller en fastnetforbindelse.

 

 

Følg os, og giv os et like
20