IOTA (MIOTA)

IOTA (MIOTA)

IOTA (MIOTA)

IOTA (MIOTA)

THE BACKBONE OF IOT IS HERE

IOTA (MIOTA) er en del af Internet-of-Things og fortsætter med at vokse, bliver behovet for interoperabilitet og ressourcefordeling en nødvendighed. IOTA gør det muligt for virksomheder at udforske nye business-2-forretningsmodeller ved at gøre enhver teknologisk ressource til en potentiel tjeneste, der skal handles på et åbent marked i realtid uden gebyrer.

Dette lyder nu egentlig meget godt? Så lad os gå lidt dybere ind i, hvad præcist IOTA vil ud med.

Leader of Things

I denne nye autonome maskinøkonomi bliver IOTA rygraden til det hele. Tangle Ledger er i stand til at afregne transaktioner med nulgebyrer, så enheder kan handle med præcise mængder af ressourcer på de foresspørgsler der kommer ind. Derudover kan Tangle gemme data fra sensorer og dataloggers sikkert og verificeret på den store ledger. Således at alting er up-to-date og dermed også skaber rammerne for hurtig og sikker behanling..

IOTA - Grønt alternativ til blockchain

Tangle

IOTA er bygget op omkring “Tangle”. Det er den vigtigste innovation bag IOTA. En revolutionerende ny block-free distribueret ledger, der er skalerbar, utroligt let og for første gang gør det muligt at overføre værdi uden gebyrer. I modsætning til dagens Blockchains, er konsensus ikke længere afkoblet, men i stedet en iboende del af systemet, hvilket fører til decentraliseret og selvregulerende peer-to-peer-netværk.

Det er muligt at læse helt tæt på IOTA, i deres IOTA_Whitepaper

EVERYTHING AS A SERVICE

  • MICRO-TRANSAKTIONER
  • DATA OVERFØRSEL
  • AFSTEMNING
  • MASKED MESSAGING

Er nogle af de ting, man ikke kan komme uden om når man tænker eller læser om IOTA. Dette er hele blot nogle af de “key” momenter i det.