Cryptocurrency exchange Huobi Pro lancerer et nyt markedsindeks for sine kunder, meddelte virksomheden onsdag.

Huobi’s hovedstyrkeindeks sporer 10 forskellige digitale aktiver handlet mod tether (USDT), en dollar-pegged cryptocurrency, på sin platform i realtid, ifølge en pressemeddelelse.

Indekset vil “afspejle det samlede resultat af Huobi Pro-markedet”, så investorer kan se et enkelt feed frem for at skulle tjekke individuelle aktiver en ad gangen.

Indekset vil bruge data prøver, ifølge pressemeddelelsen, som forklarede:

“Huobi main force har opdelt digitale aktiver i fire hovedkategorier: Digital asset, platform, applikation og real asset substitute (hvoraf en realtillskifte ikke er indeholdt i indekset, fordi den repræsenterer prisen på realaktiver). Aktiver vil blive rangeret efter til deres omsætning, og de øverste aktiver i hver kategori vælges som indeks prøver. Når prøverne er valgt, beregnes prøvevægten ud fra det daglige gennemsnitlige handels volumen i det foregående kvartal. “

Udvekslingen planlægger endvidere at lancere indeks baserede produkter med sit hovedstyrkeindeks som sporings mål hos Huobi Pro senest den 10. juni.

Læs også  Bitcoin modtagelsen er stor i Afrika

Huobi har også en beredskab på plads, hvis et aktiv er af noteret, så “når en uventet af notering af indeks komponenten opstår, erstattes prøven midlertidigt. Og de mønter, der først er placeret i kandidatlisten, vælges som prøveeksemplerne på tur.”

 

Følg os, og giv os et like
20