Helt på hælene i sit nyligt annoncerede kryptovaluta ETF tilbyder, har Huobi afsløret et nyt partnerskab, der vil se det lancere en investerings fond dedikeret til blockchain startups i Kina og Sydkorea.

Ifølge en rapport fra China Money Network på fredag, har kryptovaluta exchange sammenholdt med det kinesiske investeringsselskab NewMargin Capital og det sydkoreansk værdipapirfirma Kiwoom Securities om den fælles indsats. Banker fra Sydkorea, herunder Korea Development Bank og Industrial Bank of Korea, skal investere i fonden som begrænsede partnere, tilføjer rapporten.

Virksomhederne håber at øge det lokale ækvivalent på 93 millioner dollars, der skal investeres i blokchainstart i Kina og Sydkorea, samt at tilskynde til samarbejde mellem blockchain-projekter i de to nationer.

Læs også  Binance Stifter nægter problemer med deres børs

Nyhederne kommer den samme dag, at Huobi lancerede en børsnoteret fond (ETF) baseret på kryptovaluta – med det formål at give detail investorer mulighed for at få eksponering for en kurv af aktiver i stedet for kun én ad gangen. Investerings instrumentet, der hedder HB10, er nu åbent for abonnementer, selvom firmaet kun vil acceptere finansiering ved hjælp af kryptovaluta.

Også annonceret i dag var en fond oprettet af rivaliserende krypto-udveksling Binance, der sagde, at den lancerede en $ 1 mia. “Social Impact Fund” for at øge væksten af ​​blockchain og kryptovaluta startups.

Binance sigter mod at bruge 1 milliarder dollar af sin egen kapital til at skabe en kombination af en fond af midler og en direkte fond, der investerer i blockchain-projekter.

Følg os, og giv os et like
20