En stor kryptovalutaudveksling oprindeligt fra Kina, har fortalt at de har startet op i Brasilien

Huobi – Flytter til Brasilien Nyheden brød først på tirsdag, da en brasiliansk kryptovaluta nyhedskilde rapporterede, at ledere fra Huobi blev set uddeling af navne kort på en lokal industri begivenhed og taler til kendte tal. Rapporten foreslog endvidere, at Huobi har oprettet et kontor i et samarbejdsområde. I landets São Paulo-by, og søger også at ansætte lokalt ansatte via LinkedIn. Der stiller stillinger til medarbejdere som Chief Compliance Officer og Digital Market Manager.

Som svar på en forespørgsel fra CoinDesk i dag bekræftede en repræsentant fra Huobi – Group. Selskabets hensigt om at komme ind på det brasilianske marked, men afviste at offentliggøre yderligere detaljer. Indsatsen er et andet skridt i Huobis planer for global ekspansion. Som tidligere rapporteret, efter Kinas krypto forbud forbud i efteråret, har udvekslingen flyttet sin forretnings fokus i udlandet – herunder flytningen af ​​hovedkvarteret til Singapore.

Læs også  Cryptomarkedets kamp

I marts registrerede Huobi også sin amerikanske operation som en pengeforretnings-virksomhed med landets finansielle regulator FinCEN forud for en planlagt udrulning af krypto-til-kryptohandel. For nylig fortalte en anden Huobi-repræsentant at gruppen også er på et tidligt stadium i det canadiske marked

Følg os, og giv os et like
20