Guide til køb og salg på Bittrex

Guide til køb og salg på Bittrex

Guide til køb og salg på Bittrex

Guide til køb og salg på Bittrex:

  • Hvad bruges Bittrex til?
  • Hvordan overføre jeg Bitcoins til Bittrex?
  • Få forståelse for at handle
  • Hvordan man kan købe og sælge altcoins
  • FAQ

Hvad bruges Bittrex til?
Bittrex er en børs hvor man kan købe og sælge bitcoins for andre coins, du handler med de små coins op imod bitcoins og dermed har du mulighed for at købe dig ind og ud af de forskellige ved brug af bitcoins.

Inden du begynder!
Først skal man oprette en bruger og derefter gennemgå de forskellige trin. Vend tilbage til denne guide når brugeren er oprettet.

Efter oprettelsen af brugeren er det derefter vigtigt man sørger for at der er sikkerhed på sin konto. Det er vores job at vejlede jer til at sørge for mest sikkerhed som muligt, så tag endelig brug af deres 2-factor beskyttelse.

Når du har gået igennem diverse trin, har du nu sørget for mest mulig sikkerhed når du handler på en børs og dette kan kan kun anbefales.

Hvordan overføre jeg bitcoins til Bittrex?
Overførslen af bitcoins til Bittrex er simpelt. Når du har logget ind på din bruger trykker du på “wallets” oppe i højre hjørne.

Det vil føre dig ind på en lignende side – Vi har valgt at bruge vores dummy-account som test-bruger til denne guide:
Guide til køb og salg på Bittrex

Vælg derefter den “valuta” du ønsker at overføre. I denne guide har vi valgt at fokusere på bitcoins, så tryk på “+” ude foran bitcoin.

Du vil herefter få denne boks frem, har du ikke en adresse i adresse feltet, klik på “New Address” I bunden af siden og derefter vil der blive genereret en bitcoin adresse som du kan overføre dine bitcoins til.

SØRG FOR AT DU KUN OVERFØRER BITCOINS TIL BITCOIN ADRESSEN OG INGEN ANDRE VALUTAER.

Guide til køb og salg på Bittrex

Brug derefter adressen til at overføre bitcoins til Bittrex.
Alt efter hvor du har dine bitcoins liggende henne, så skal du overføre bitcoins til den ny-genererede adresse på Bittrex.

Det er muligt du ikke vil se overførslen med det samme. Hvis du trykker tilbage på “wallets” oppe i toppen, vil du kunne holde øje med hvornår dine bitcoins er på din Bittrex wallet. Der kan gå noget tid før at netværket har verificeret din indbetaling, hvilket kan tage alt fra 1 minut til flere timer.

Link til at holde øje med om dine bitcoins er kommet ind: https://bittrex.com/Balance

Nogle coins har en minimum overførsels mængde du skal overholde. Hvis du sender for lidt, skal du sende flere før overførslen træder i kraft.

Få forståelse for at handle
Guide til køb og salg på Bittrex
Bittrex er en børs og der sker rigtigt mange ting på samme tid, det kan nemt blive uoverskueligt og forvirrende. Vi vil prøve at gøre det mere overskueligt for dig som bruger ved at beskrive de forskellige ting.

Trykker du oppe i venstre hjørne på Bittrex, vil du komme til forsiden og den ser således ud:

Guide til køb og salg på Bittrex

Udfra dette billede som vises ovenstående, kan du se de forskellige coins, deres volume, deres ændring over 24 timer, samt navn.
Mange som handler bruger ofte forkortelser på de coins de handler med. Et eksempel kunne være: BTC => Bitcoin & ETH -> Ethereum.
Hen af vejen vil du lære de forskellige forkortelser på de forskellige coins og det kommer med tiden.
Prisen du ser, er hvad en bestemt coin er værd i Bitcoin værdi. Dette er sat op på denne måde fordi at du bruger Bitcoin til at handle med.
Du kan tjekke de forskellige coins i BTC samt USD værdi ved at gå hen til https://coinmarketcap.com/
Volume:
Volumen er din bedste ven. Volumen viser dig hvor meget der blevet handlet med inde på Bittrex. Dette fremgår af køb & salg.

Forskellen / Change
Guide til køb og salg på Bittrex
Forskellen viser hvor meget den bestemte coin har ændret sig de sidste 24 timer. På dette billede foroven kan du se at NEO har tabt 35,1% hvorimod KMD er steget med 3,2%. Det betyder at hvis du har 10$ og har købt på den uændrede kurs, har du nu tjent 0,32$%.

Candle Sticks
Guide til køb og salg på Bittrex

Candle sticks viser dig om den coin du har investeret i er steget eller faldet i værdi over den tidsramme man selv kan justere.
Man kan zoome ind eller skifte form på dette alt efter behov eller smag, så længe det hjælper dig som person til at studere kursen.
Rød viser dig faldet 
Grøn viser dig stigningen

Candle sticks kan med andre ord hjælpe dig til at se om den er ved at falde eller stige en del.

Hvordan man køber og sælger coins på Bittrex

Guide til køb og salg på Bittrex

I denne sektion vil vi vise dig hvordan du køber og sælger de forskellige coins. Billedet er taget ud fra markedet tilhørende “NEO”. Toppen af sektionen er hvad du bruger til at købe og sælge, hvor bunden er med til at vise dig nuværende køb / salg tilbud som er fra andre handlende på markedet.

Køb & Salg
Køb og salg ordre skifter hele tiden. Her følger du handlerne live som bliver placeret af andre mennesker på børsen. Det er herefter op til dig at aflæse markedet og se hvornår det er en god idé at købe og sælge din coins.
Bemærk at det tit og ofte er en god idé at tjekke flere markeder inden man vælger at købe ind i en coin, da de oftest hører sammen.

Vi vejleder aldrig til at sælge med et tab. Man har ikke tabt eller vundet før man sælger og det gælder også hvis prisen falder. 

Der er forskellige måder at købe og sælge på. På Bittrex har du muligheden for at sætte “conditional” til som måde at handle på hvilket kan ses forneden på billedet: Guide til køb og salg på Bittrex

Der har du mulighed for at sætte “type” og vælge conditional, derefter kan du vælge forskellige måder du vil købe på.

Guide til køb og salg på Bittrex

Her har vi som et eksempel valgt “Less Than Or Equal To”, som menes at være “Mindre End eller Svarende Til”.
Denne metode kan være god, hvis du regner med at prisen falder og du vil have den til en bestemt pris. Derfor kan vi sige at den skal være mindre end og lige så snart den rammer under den pris vi har sat, så vil handlen gå i gang og den vil forsøge at købe dig ind på den givende kurs.
Bemærk dette kan være farligt, hvis kursen falder kraftigt.

FAQ:
Hvor meget koster det hvis jeg køber og sælger?
– Gebyret er forskelligt fra hvor meget du køber og sælger. På bittrex tager de dog 0,25% for hver handel. Link til dette er her: https://bittrex.com/Fees

Er min konto sikker på Bittrex?
Vi anbefaler at man som bruger sætter Two-Factor Authentication på kontoen, således at det styrker sikkerheden og mindske din chance for at blive hacket.
Link til dette er her: https://bittrex.com/Manage#section2Fa

Kan jeg bruge Bittrex som waller til de forskellige coins?
Bittrex er ikke en wallet, men en børs. Derfor er det altid bedst at bruge den officielle wallet for den officielle coin. Dette betyder, at det altid er bedst at overføre sine coins til den officielle wallet, medmindre du køber og sælger på daglig basis.