Ethereum

Ethereum er en offentlig blockchain ligesom Bitcoin. Præcist ligesom Bitcoin-netværket har bitcoins, så har Ethereum sin egen kryptovaluta der hedder Ether. Ether kan mines ligesom bitcoins. Ether kan købes og sælges hos sider som Shapeshifter eller på børser som Poloniex, Bittrex og kraken.

Ethereum er en protokol der gør det muligt at bruge det til en lang række af formål, et godt eksempel kunne jo være kryptovaluta. Hvis man tjekker Ethereums hjemmeside, beskriver de sig selv som værende en verdens computer og alt der bliver lavet i dette bliver kaldt for distribuerede applikationer fordi de netop bliver afviklet decentralt fra flere computere af gangen.

Hvad driver det egentlig?

Det som driver det hele er kryptovalutaen. Det er svært at forestille sig hvad alle disse forskellige blockchain teknologier er godt for, men Ethereum formår at skabe en blockchain teknologi, der gør at den er i stand til at adapte til flere tusinder af anonyme computere verden over. Se Ethereum lidt som en computer som skal løse din beregninger, filer eller måske en helt tredje ting.

Hvis du har hørt som Smart-contracts før, så har du helt sikkert også hørt Ethereum. Ethereum formår nemlig at få en hel masse “minere” til at arbejde på samme tid, om samme stykke og dermed sikre man sig også at alle er nået lige langt i processen.

Ethereum platform

På Ethereums platform har man mulighed for at udvikle smart-contracts (Applikationer) hvor det er en del af en blockchain. Dine Applikation kører præcis som lavet uden at de bliver komprimeret eller går ned. Dette gør at 0Ethereum er en rigtig god platform at udvikle på. Dog er er alle applikationerne der blive lavet skrevet i et sprog der hedder solidity hvilket er et svært sprog for mange at lære at kode I.  Vil du læse mere om hvordan man kan komme Igang med Solidity eller lave Ethereum tokens. Så har du mulighed for at gøre det her

 

Den totale stigning

Indenfor ganske kort tid, eksploderede Ethereum som i kan se på denne graf. Den er nu oppe på rank 2 af alle coins og derfor mener vi at der er et kæmpe potentiale i netop dette, da det står klokke klart at Ethereum er kommet for at blive. Ethereum vil og er en af de de mest brugebare Kryptovalutaer. I skrivendestund er en Ethereum  $621.60 værd med en markeds værdi på $24,147,180,670.

Hvis i vil læse mere om Ethereum kan i læse det her Bemærk at det er på engelsk.

Under billedet vil i få et direkte link til siden.

Unavngivet

Markedet værdi kan ses her

 

Kilder

https://coinmarketcap.com/currencies/ethereum/

https://www.ethereum.org/