Den næste store coin

Den næste store coin, nemlig Stratis. Alle er på udkig efter den næste crypto til at vælte bitcoin og med hundredvis af blockchain-projekter derude, er det svært at satse på hvilken hest der vil vinde løbet. Et sådant projekt, der kan konkurrere ikke kun med bitcoin, men alle andre cryptocurrencies er Stratis. Stratis er skrevet fra bunden i C #, der er et programmeringssprog. Det bruger et energieffektivt bevis på enkonsensusmodel med et funktionsrigt økosystem, der er kompatibelt med Dapps og smart contracts.

Første generations cryptocurrencies såsom bitcoin bruger POW konsensusmodellen, som er en degenereret version af Stratis Proof of stake model. Stratis løser ulemperne ved disse protokoller gennem større skalerbarhed, transaktionstider og mere effektivt energiforbrug til validering af blokke.

Et af de mest lovende træk ved Stratis er dets Smart Contracts. Muligheden for Smart Contracts er enorm lige fra auktioner, tokens, peer to peer-lends, domænenavne registre, digitalt ejerskab af ejendomme mm.

Kæmpe skridt med C#

C # er et kraftfuldt og fleksibelt programmeringssprog og som alle andre programmeringssprog kan det bruges til at skabe en række forskellige applikationer, herunder Smart Contracts. Platformer, der tillader Smart Contracts som Ethereum, bruger en ny virtuel maskine med et helt nyt instruktionssæt. Det kræver, at udviklere lærer et nyt kodning sprog som soliditet. Selv Neo, som er den eneste anden platform til at tilbyde Smart Contracts i C # bruger sin egen virtuelle maskine. Stratis bruger den eksisterende og universelt kendt som Microsoft VM til udviklere. Dette åbner døren for millioner af eksisterende C # coders, så de ikke kun udvikler, men reviderer koden tydeligt og klart, da hver C # -udvikler har erfaring med .NET VM (CLR). Eksisterende Smart Contracts sprog er ofte tilbøjelige til fejl og sårbarheder, der kan resultere i tabet af hundredvis af millioner dollars som set med den berygtede DAO-hack. Det er afgørende at have en stor pulje af dygtige revisorer, og der er ingen tvivl om, at Stratis leder afgiften med sin universelle kode. 

Breeze Wallet

Den kommende Breeze wallet til Stratis vil uden tvivl være en game changer i cryptocurrency verdenen. Stratis vil slå ind i bitcoins popularitet ved at tilbyde Tumblebit til anonymisere bitcoin-transaktioner. Breeze wallet Tumbleren bliver den første decentrale mixer i verdenen. Breeze wallet vil blive drevet af masternodes, som vil kræve 250k stratis til at gå i gang. Ejere af masternoderne høster enorme fordele for at sætte deres coins til Tumbleren. Dette vil igen reducere mængden af ​​coins på markedet og skabe kredibilitet, som kun vil øge prisen. 

Farvel til skaleringsproblemer

Stratis bruger Proof-Of-Stake, der indeholder sha256-algoritmen, da det løser skaleringsproblemer ved at bruge mindre beregninger, bandwidth og opbevaring ved at opnå en bedre forbindelse. 

Følg os, og giv os et like
20