Dash (DASH)

Dash

https://www.dash.org/

Dash (DASH)

Dash er digital valuta, du kan bruge overalt.  Brug Dash til at foretage øjeblikkelige, private betalinger online eller i en butik ved hjælp af deres sikre open source-platform, der hostes af tusindvis af brugere over hele verden.

Øjeblikkeligt

Din tid er dyrebar, derfor vil betalingerne, bedre kendt som transaktioner foregå øjeblikket og dermed vil du spare både tid og penge.

Privat

Beskyt dine økonomiske oplysninger. PrivateSend sikrer din aktivitetshistorie og balancer er private.

Sikkert

Sikkerhed du kan stole på. Transaktioner bekræftes af 200 TerraHash af X11 ASIC-computerkraft og over 4.500 servere, der er hostes over hele verden.

Next-Gen P2P Network

I Dash’s kerne er et unikt fuldt incentiveret peer-to-peer-netværk. Minearbejdere belønnes for at sikre blockchain og masternodes belønnes for at validere, lagre og betjene blockchain til brugerne. Masternodes repræsenterer et nyt lag af netværksservere, der arbejder i stærkt sikre klynger kaldet quorum for at levere en række decentrale tjenester, såsom øjeblikkelige transaktioner, privatliv og styring, samtidig med at truslen om billige netværksangreb elimineres.

Det er den første selvstyrende, selvfinansieringsprotokol. I Dash har alle en stemme og evnen til at foreslå projekter direkte til netværket. Alt hvad du kan gøre – fra marketing til udvikling – der hjælper Dash vokse og forbedre netværket, kan finansieres. Det betyder Dash-fonde, der er af egen vækst og vedtagelse, er konsensus garanteret og alle er ansvarlige for netværket. Bare send et treasury forslag og præsentér din ide til netværket for, at finansiere og gøre din sag, eller hvis du driver en Masternode, skal du sørge for at stemme!

Det hurtigst voksende netværk

Takket være incentiviseringen er Dashs netværk vokset til 4.100 masternoder siden lanceringen i 2014, hvilket betyder, at Dashs peer-to-peer-netværk er et af ​​de største i verden. Flere noder betyder mere sikre tjenester og mere kapacitet for slutbrugerne til at få adgang til Digital Cash fra hvor som helst i verden, 24 timer i døgnet.

Dash

Digital Valuta Evolution

Dette er hvad de selv siger:
Hvad er det næste? Vi ønsker, at digitale valutaer skal være så nemme at bruge din bedstemor ville bruge dem. Dash Evolution giver dig mulighed for at tilmelde dig og få adgang til din Dash fra enhver enhed og handle så nemt som muligt med PayPal, men på en helt decentraliseret måde. Bliv hængende… der kommer mere!

Læs også: http://blog.btcinvestering.dk/ethereum/

BTCInvestering