Bitcoin futures firma 1Broker sagde mandag at det vil begynde at give brugerne adgang til en “read-only” version af sin platform, et træk, der kommer dage efter, at det blev ramt af afgifter fra amerikanske regulatorer.

Selskabet meddelte mandag, at det søgte juridisk rådgiver i USA, som 1Broker håber at gøre inden for de næste par dage. I sidste uge beskyldte US Securities and Exchange Commission og Commodity Futures Trading Commission virksomheden om at overtræde føderal lovgivning ved at tillade amerikanske investorer at handle på sin platform.

Denne proces til side, 1Broker’s advokater siges at have givet selskabet tilladelse til at oprette den læste version for kunderne for at se deres saldo og transaktions historik. Dette websted skal være op til onsdag, ifølge et tweet.

Selskabet understreger, at kundernes midler forbliver sikre og siger:

“For øjeblikket er vores højeste prioritet at tillade kundernes tilbagekaldelse. Selskabet har nok midler til at dække alle tilbagetrækningsanmodninger, selvfølgelig. Før vi kan tage de nødvendige skridt til at gøre det, skal vi søge tilladelse fra myndighederne.”

FBI tog fat på 1broker.com-domænet i kølvandet på sidste uges omkostninger, hvilket førte til, at virksomheden suspenderede transaktioner, sagde 1Broker i en redegørelse. Et indlæg til moderselskabet 1Pools hjemmeside bemærker, at “handels panelet ikke længere er tilgængeligt”.

Læs også  Kina State TV: Token Salg Stadig kritisk Efter Central Bank forbydelse

Kilde Kryptoposten

Følg os, og giv os et like
20