Bitcoin fortsætter fremgang

Bitcoin har fortsat sin stigning med en god procentdel, dette viser graferne tydeligt, men hvad graferne ikke viser er at vi muligvis skal lidt ned igen før vi atter ser den ventede stigning. På nuværende tidspunkt flyder teorierne omkring bitcoin, men samtidig er der også gode facts på nuværende tidspunkt.

Det vides nu at bitcoin har ramt en fase der kaldes “disbelief”, hvor det atter ikke er gået op for folk at vi er færdige med det næsten lodrette fald. Bitcoin har haft et meget tungt år og det har været nødvendigt for at sikre en stabil økonomi. Spørgsmålet på nuværende tidspunkt er bare om det vil holde og om dette nu også er sandt.

Tages der udgangspunkt i hvor mange penge der har forladt cryptocurrency, så er det næsten ikke til at tænke på at der nu stadigvæk er mulighed for at ramme langt langt højere end cryptocurrency nogensinde har gjort. Dette er altså hvad visse analytikere holder fast ved på nuværende link. De tror at bitcoin stadig vil ramme 20.000$ som minimum i år, på trods af at der næsten ikke har været andet end nedtur.

Hvor langt op bitcoin kan gå de næste par måneder er uvist, men står det til størstedelen, så rammer bitcoin stadig højt inden udgangen af 2018.  

Følg os, og giv os et like
20