Binance, en af ​​verdens største kryptovaluta-udvekslinger, har annonceret, at den lancerer en $1mia. “Social Impact Fund” for at fremme væksten af ​​blockchain og kryptovaluta startups.

Ella Zhang, leder af børsens inkubatorprogram Binance Labs, sagde under en online-møde torsdag, at hovedstaden for fonden kommer fra Binances egne reserver som en måde at bidrage til industriens økosystem. Binance vil hælde i 1 milliard dollar over 10 faser på 100 millioner dollars hver og vil i det væsentlige skabe en kombination af en fond af midler (en fond, der investerer i andre fonde) og en direkte fond, der investerer i blockchain-projekter.

For fondens fond forklarede inkubationstiden yderligere, at Binance søger 20 midler til at investere i, som hver skal styre en pool på mindst 100 millioner dollars for at være berettiget. Investeringer vil ske gennem Binance’s eget BNB-token, sagde hun. Det første projekt, der skal støttes, er et blockchain-powered ride-hailing initiativ, som for nylig blev annonceret af Chen Weixing, administrerende direktør for app-udvikler Funcity og tidligere grundlægger af kinesisk ryttere app Kuaidi Dache.

Læs også  US Regulatorer mener at crypto kunne blive endnu bedre ved at tage et kig på aktiebørser

Som tidligere rapporteret, afslørede Chen initiativet på en Big Data-ekspedition i Guizhou, Kina, i sidste uge sammen med Yang Jun, medstifter af Meituan, en af ​​de største grupperabat apps i Kina. “Vi mener, at det er et forstyrrende socialt eksperiment. Binance Labs håber at arbejde med mere håbende projekter for at udforske blockchain-applikationer og sammen fremskynde væksten i branchen,” sagde Zhang.

Følg os, og giv os et like
20