Bearmarket på vej mod enden

Bearmarket på vej mod enden, så er der er bestemt håb forude. På et tidspunkt vil den samlede flok mennesker løbe tør for momentum og dette er efterhånden det der vidnes om. I denne blog vil der blive visuelt illustreret hvorfor det tyder på netop dette.

Hvalerne er altså ved at tabe momentum på markedet. Derfor er de store fald ikke så “store” længere, jovist er der nogle der sælger 500 bitcoins på 1 minut. Det er ikke længere tusinder vi er oppe i, dermed er det et vældigt positivt tegn. Manipulationen af markedet kan dermed være sværere at opretholde. De har mindre midler at manipulere markedet med og dette kan skabe stabilitet og en rolig vækst for cryptocurrency.

Læs også  Wyoming passerer lovforslag, der fritager nogle tegn fra værdipapirloven

Bearmarket på vej mod enden

Positive tegn

Det positive tegn bliver vist på næste billede. Her er det nemmere at se hvordan og hvilke svingninger vi kan opleve i fremtiden. Det bliver et mere stabilt marked fremover, hvor de store svingninger pludseligt ikke vil være så store igen.

Bearmarket på vej mod enden

På billederne vil der også være tekst der forklarer lidt mere om hvilken position vi er i, kontra hvor markedet på vej hen. Det er derfor nemt at skabe sig et overblik og vide hvornår den næste store købsmulighed kommer.

Følg os, og giv os et like
20