Altcoins følger bitcoin

Altcoins har været lammet af bitcoins tilstand den sidste lange periode, men det er ikke så tit at altcoins følger bitcoin når det så endelig går op ad. Tages der et kig på coinmarketcap, vil man kunne se at langt de fleste altcoins faktisk er steget over den sidste uge og dette er bestemt et godt tegn.

Det tyder på at noget er ved at vende, men det tyder også på at vi kan få en glimrende investerings mulighed at se.

Den næste stykke tid vil være et godt tidspunkt at tage fat i markedet, for det er sjældent der skabes en bedre mulighed end når noget er faldet med over 90%. Spørgsmålet er, hvornår vi kommer til at se dette igen og om det overhovedet kommer til at ske for cryptocurrencies igen.

Stor sortering

Der har været en kæmpe sortering i hvorvidt altcoins skulle vise sig for hvad der var værd at sætte sine penge i. Det er lang tid siden at vi har fået sådan en stor bitcoin dominans og det har ogås haft sin effekt på de cryptocurrencies der ikke har været værd at sætte sine penge i. Mange mennesker er nemlig blevet ramt af den sidste cryptocurrency eufori.

Kort sagt, så er der blevet sorteret godt og grundigt ud i hvad der er værd at sætte sine penge i. Hold jer til de cryptocurrencies der har et produkt og noget der virker.

Følg os, og giv os et like
20